ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΡΕΟΠΩΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΡΕΟΠΩΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ


          Σας προσκαλούμε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011, στο γραφείο του Συνδέσμου μας, στην οδό Γούναρη 21-23 στο Πειραιά στον 5ο όροφο και ώρα  18:30  μ.μ. καθώς στις άλλες δύο ημερομηνίες  που όριζε το Καταστατικό και καθορίστηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο, δεν υπήρξε απαρτία. 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 

1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης
2. Κατάθεση Ισολογισμού-Προϋπολογισμού από τον Ταμία για το  έτος 2010-2011
3. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής
4. Διοικητικός Απολογισμός της θητείας του ΔΣ
5. Χρηματοδότηση  καταστηματαρχών  κρεοπωλών από τον ΟΑΕΔ.  Ενημέρωση από τον διευθυντή κατάρτισης του ΚΕΚ ΡΕΝΤΗ ΑΕ κ.Χάλκο Παναγιώτη.
6. Ορισμός ημερομηνίας αρχαιρεσιών του Συνδέσμου και Εκλογή εφορευτικής επιτροπής. Προτεινόμενες ημερομηνίες 20-21 Μαρτίου 2011
7. Ενημέρωση για τη κλήρωση της Ψυχόμενης Μηχανής(Λαχνοι)
8. Διεξαγωγή Χορού (Απρίλιο)
9. Φανάρι-Σήμα Ποιότητας
10. Κατάθεση-Καταγραφή προβλημάτων από τους Συναδέλφους μας

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά να παραβρεθείτε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας και στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΑΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΚΚ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ; ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ, ΕΛΟΓΑΚ, ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ; ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ